Cu votul uninominal, președintele Băsescu sprijină campania PD

PNL Suceava a constatat că președintele Traian Băsescu este interesat de votul uninominal doar în preajma termenelor stabilite pentru alegerile europarlamentare, arătând că acesta își pregătește participarea în campania electorală alături de PD.
 

Vicepreședintele PNL Suceava, dl Mihai Aurel Steiciuc, a declarat, miercuri, într-o conferință de presă, că președintele Traian Băsescu „devine din ce în ce mai transparent”. „Pe Băsescu, votul uninominal l-a interesat de două ori anul acesta. În primăvară, când s-au anunțat alegerile europarlamentare pe 19 mai, și acum, când sunt anunțate alegerile europarlamentare pe 25 noiembrie. Este vizibil pentru fiecare că, de fapt, el își pregătește participarea personală la campania PD” a spus dl Steiciuc. El a arătat că această discuție este inutilă și crede că în Parlament „nu există încă masa critică pentru a trece o asemenea lege”. „Un referendum pe această temă nu ar face altceva decât să aducă tema în discuția Parlamentului, dar tot Parlamentul trebuie s-o voteze”, a subliniat liderul PNL Suceava. El a mai apreciat că, după alegerile europarlamentare din noiembrie, „cu toate riscurile”, Guvernul Tăriceanu trebuie să-și asume răspunderea pe această problemă.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: