Comisarii de mediu au dat amenzi la Sadova

„Sadova este una dintre cele mai frumoase comune ale județului și, totuși, din cauza obiceiurilor proste ale oamenilor…”
Comisarii de mediu suceveni au amendat cu 15.000 de lei Primăria comunei Sadova pentru nereguli pe linia gestionării deșeurilor. Potrivit comisarului-șef județean interimar de mediu Constantin Harasim, resturi din gospodării erau depozitate ilegal pe malul râului Moldova, pârâului Sadova și în zona de protecție a drumurilor.
 

Aceasta în ciuda faptului că executivul local are serviciu specializat și contract cu o firmă de salubritate. „Cetățenii continuă să depoziteze materiale, deșeuri sau alte gunoaie pe malul cursurilor de apă și în zona de protecție a drumurilor. Fiindcă nu au putut fi amendați făptașii, sancțiunea a fost dată Primăriei Sadova care, prin lucrătorii compartimentului specializat, trebuia să se ocupe de aspectele con-statate”, a arăta dl Harasim. Conducerea Primărie Sadova a declarat că a achitat amenda și că pe raza comunei există 42 de containere, deșeurile fiind transportate, în baza unui contract, pe platforma de la Câmpulung Moldovenesc. „Sadova este una dintre cele mai frumoase comune ale ju-dețului Suceava și, totuși, din cauza obiceiurilor proste ale oamenilor, nu putem schimba fața acestei așezări”, a precizat comisarul-șef Harasim. Tot în Sadova, pentru aruncarea de deșeuri la întâmplare, SC Melnic Prod a fost amendată cu 5000 de lei. Cu amenzi de câte 3000 de lei fiecare s-au ales firmele Babii Mih și Mold Sad, care ocupau terenuri cu resturi din prelucrarea lemnului.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: