Evaluare ARACIP pentru școlile care vor noi specializări

Școlile care doresc să introducă specializări noi sau alte niveluri de învățământ în anul școlar viitor trebuie să depună o cerere la IȘJ până la 26 octombrie, pentru a fi declanșate procedurile de evaluare din partea ARACIP. Această evaluare va avea loc în vederea autorizării pentru funcționare a școlilor respective.
 

Documentația în acest sens va fi depusă de IȘJ la ARACIP până la 31 octombrie, procedura de evaluare propriu-zisă urmând să aibă loc în perioada 1 noiembrie-14 decembrie. Potrivit purtătoarei de cuvânt a IȘJ Suceava, insp. Laura Hacman, până pe 17 decembrie ARACIP va decide dacă aprobă sau nu solicitările școlilor. „Acest calendar se adresează unităților școlare care doresc să propună pentru anul școlar următor noi specializări, calificări sau profiluri pentru diferite niveluri de învățământ”, a precizat insp. Hacman.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: