Ori demisionează, ori laudă Guvernul!

Președintele Organizației Municipale PNL Suceava, dna Angela Zarojanu, a declarat, miercuri, că șefii de instituții descentralizate sucevene care fac parte din partide care au votat moțiunea de cenzură ar trebui ori să-și prezinte demisia ori să prezinte public realizările Guvernului Tăriceanu.
 

Dna Zarojanu a spus, într-o conferință de presă, că unii șefi de instituții descentralizate sucevene care sunt și lideri ai PD „se laudă cu realizările deosebite” pe care le au în instituții, dar nu menționează că acestea au fost posibile ca urmare a aplicării politicilor PNL. Ea a arătat că unii dintre aceștia sunt lideri ai PD Suceava și că au susținut politic moțiunea de cenzură prin care era criticată activitatea guvernului. „Cum vor putea să ducă mai departe politica Guvernului Tăriceanu și în același timp să o critice, fiind lideri politici?”, s-a întrebat dna Zarojanu. Ea a spus că unii ar vrea „să se salveze” și că doresc să se înscrie în PNL. Dna Zarojanu consideră că acești șefi de instituții ar trebui să vorbească public de realizările Guvernului Tăriceanu sau, în caz contrar, să demisioneze din funcțiile de conducere pe care le dețin. Lideri ai PD Suceava, printre care și președintele executiv, dl Adrian Drăgan, dar și vicepreședinți ai organizației, dețin funcții de conducere ale instituțiilor descentralizate sau deconcentrate în județ. Liderul organizației municipale PD Suceava, dl Florin Olaru, a declarat, miercuri, că nu crede că șefii PD ai instituțiilor descentralizate din județ vor lăuda realizările Guvernului Tăriceanu. El a spus că dacă unii o vor face, situația va fi analizată de conducerea organizației PD.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: