Nu mai sunt locuri de muncă disponibile la ISU

După două sesiuni ce au durat circa două luni, cele 358 de posturi de subofițeri, servanți, șoferi și alte specialități au fost, în sfârșit, ocupate
Posturile vacante scoase la concurs de Inspectoratul pentru Situații de Urgență Suceava s-au ocupat aproape în totalitate, după finalizarea celei de a doua etape de profesionalizare din acest an. Au rămas vacante din prima fază a etapei, din luna august, 224 posturi de subofițeri și două de personal contractual, respectiv 71 de servanți pompieri și protecție civilă, 126 de șoferi, 9 posturi subofițeri pază, 7 de radiotelefoniști și 11 de alte specialități.
 

S-au înscris la concurs 1113 candidați, dintre care 313 au fost declarați respinși sau nu s-au mai prezentat la probele fizice. La proba care a făcut cele mai multe “victime” în prima fază a examenelor, cea scrisă, au intrat 800 de tineri, printre care 46 au fost femei, 6 dintre ele, aspirante chiar la posturile de servanți, rezervate până acum doar bărbaților. Deși încă nu s-au întocmit și bătut în cuie evidențele finale, comandamentul ISU Suceava poate declara, după două “sesiuni”, ce au durat aproape două luni, că nu mai are locuri de muncă disponibile, pentru că cele 358 de posturi scoase la concurs pentru județul Suceava s-au ocupat. O a treia etapă de profesionalizare este estimată pentru primele luni ale anului viitor.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: