ALEXANDRU MIRONOV, PREMIAT

Recent au fost decernate Premiile Asociației Scriitorilor București pe anul 2006. Juriul – alcătuit din Eugen Simion, Alexandru Condeescu, Dan Cristea, Tudor Urian și Radu Voinescu – a acordat Premiul Asociației la categoria Literatură pentru copii și tineret scriitorului Alexandru Mironov pentru volumele (apărute anul trecut, la Ed. Pentru Știință) Proiecte planetare și În direct cu NASA.
 

Distins colaborator al ziarului ,,Crai nou”, dl Alexandru Mironov și-a publicat nu o dată pagini din aceste extrem de interesante cărți, în avanpremieră editorială, în publicația noastră. Un motiv în plus pentru ca Redacția ,,Crai nou” și cititorii ziarului să-l felicite din inimă, cu multă bucurie.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI