Două noi site-uri pentru promovarea turismului bucovinean

ROMEXPO, continuând politica sa de implicare în organizarea de târguri și expoziții, împreună cu camerele de comerț teritoriale, în cele mai importante zone economice ale României, se va implica și în organizarea manifestării denumite ANUL BUCOVINA. Manifestarea reunește toate evenimentele cultural-artistice din județul Suceava din perioada iunie 2007 – iulie 2008, cheia de boltă a acestei salbe de manifestări fiind Târgul de Turism al Bucovinei, care se va desfășura în cadrul Centrului Economic Bucovina din Suceava (lângă Aeroportul Salcea), în perioada 14-16 septembrie 2007.
 

Organizat de ROMEXPO SA București și Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Sucea-va, în parteneriat cu Consiliul Județean Suceava, Prefectura Județului Suceava, Primăria Municipiului Suceava, Centrul Economic Bucovina, Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuțiului, Primăria Vatra Dornei, Primăria Gura Humorului, Primăria Sucevița, Asociația Națională de Turism Rural, Ecologic și Cultural (ANTREC) Suceava, Organizația Patronală a Turismului Balnear din România (OPTBR), Asociația Națională a Agențiilor de Turism din România (ANAT) România și Asociația pentru Turism Bucovina, Centrul de Informare Turistică – Info Turism, Complexul Muzeal Bucovina, Direcția Silvică, Vacanțe în Bucovina, Studium IPI Buco-vina cu sprijinul Camerei de Comerț și Industrie a României, Camerei de Comerț și Industrie a Municipiului București și Ministerului pentru IMM, comerț, turism și profesii liberale, Târgul de Turism al Bucovinei va avea o tematică amplă, în cadrul căreia vor fi prezentate toate for-mele de turism existente în zona Bucovinei: ecumenic și istoric, itinerant cu valențe cultu-rale, balnear, rural, ecoturism, de tranzit, vânătoare și pescuit, echitație, sporturi de iarnă, pentru congrese și reuniuni, odihnă, recreere și agrement. Cu scopul de a promova zona turistică bucovineană și inițiativele amintite, ROMEXPO a conceput și dezvoltat două site-uri: www. anulbucovina.ro și www.redescoperabu covina.ro. Pe cele două site-uri pot fi găsite in-formații utile despre Bucovina, legate de istori-cul zonei, așezare geografică, informații administrative, dezvoltare economică, infrastructură, turismul în Suceava. Site-urile mai cuprind o-ferta turistică a Bucovinei și proiectele de dez-voltare a zonei. Tot pe cele două site-uri poate fi consultat calendarul evenimentelor cultu-ral-artistice din județul Suceava, din perioada iunie 2007 – iulie 2008. Cei care vor accesa site-urile, vor mai putea găsi informații complete legate de Târgul de Turism al Bucovinei, o galerie foto cu imagini reprezentative pentru Suceava și link-uri utile.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI