Visele PLD încep să se năruie ?

PD refuză colaborarea cu PLD înainte de alegeri
Vicepreședintele PD, deputatul Ioan Oltean, a declarat, sâmbătă, la Suceava, că partidul său nu va face niciun fel de alianță preelectorală, nici măcar cu Partidul Liberal Democrat. Dl Oltean a spus, într-o conferință de presă, că PLD este un partid de sine stătător, iar între PD și PLD a existat doar o colaborare punctuală, care a vizat referendumul din 19 mai. „Colaborarea noastră de aici, cu acest partid, se va regăsi în acțiunile parlamentare, pentru că au parlamentari acolo, care vizează în principal legi de interes național”, a spus dl Oltean.
 

El a precizat că, deocamdată, de la referendum până în prezent, între PD și PLD nu a avut loc nicio întâlnire la care să se pună la punct obiective comune. „Partidul Democrat nu va face niciun fel de alianță preelectorală. Nici cu PLD, și nici cu altă formațiune politică. Exclus! Puteți scrie cu litere mari: Exclusă orice fel de alianță preelectorală a PD cu PLD”, a mai spus dl Ol-tean. Întrebat dacă se va realiza un pol de centru-dreapta din care să facă parte PD și PLD, Ioan Oltean a subliniat că o astfel de construcție nu va fi posibilă dacă va fi realizată ca o alianță preelectorală. „Dacă polul de centru-dreapta este o alianță preelectorală între cele două formațiuni politice, vă asigur că nu va fi”, a conchis dl Oltean.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI