Iacobeni

Investiție de aproape 13 miliarde pentru apa potabilă

Vineri, 16 decembrie crt., în comuna Iacobeni a avut loc inaugurarea Stației de tratare a apei care va deservi locuitorii centrului civic, proiectul reprezentând o investiție de aproximativ 13 miliarde de lei. În deschidere, preoții din localitate au oficiat o slujbă de sfințire a stației și izvorului care o alimentează, la eveniment fiind prezenți localnici, reprezentanți ai Consiliului Județean, primarul municipiului Vatra Dornei, Constantin Huțanu, reprezentanți ai firmelor și alte persoane implicate în proiect. Oficialitățile au fost întâmpinate cu tradiționala „pâine și sare” de către membri ai Ansamblului Folcloric „Dorna Dorului”.
 

Subliniind importanța evenimentului, primarul comunei Iacobeni, domnul Viorel Dranca, a mulțumit Consiliului Județean pentru fondurile alocate în vederea împlinirii unui vis mai vechi al localnicilor din Iacobeni. „Cred că putem spune că avem acum apă poate mai bună decât în întreg Bazinul Dornelor și chiar mai bună decât în municipiul Vatra Dornei. Urmează ca, în anul 2006, să introducem apă potabilă și la cetățenii din zona Puciosu”, a mai spus domnul Dranca. În continuare a luat cuvântul primarul Constantin Huțanu care a ținut să-i felicite pe locuitorii Iacobeniului pentru acest proiect, evenimentul fiind important și pentru faptul că se desfășoară înaintea Crăciunului. Primarul de Iacobeni a ținut să mulțumească și viceprimarului și angajaților Primăriei pentru implicarea lor în proiect.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: