Monden

> Julia Roberts a spus că are de gând ca, după debutul pe Broadway, care va avea loc anul viitor, să renunțe la actorie. Anul trecut, în noiembrie, actrița a născut doi copii, gemeni, Phinnaeus și Hazel. De atunci, Julia a apărut într-un videoclip al rockerului Dave Matthews și, de asemenea, a înregistrat vocea pentru filmul de desene animale Charlotte’s Web and Ant Billy. „Julia tot vorbește că-și dorește să schimbe ceva în viața ei, astfel încât să petreacă mai mult timp cu cei doi copii”, a declarat o apropiată a actriței. „Se gândește să părăsească Los Angeles, dar numai după a premiera de pe Broadway. Este un star de cinema, dar vrea să dovedească că este o adevărată actriță. Vrea ca, atunci când oamenii își vor aduce aminte de ea, să nu le apară în față imaginea din Pretty Woman, ci imaginea unui actor complet, talentat, desăvârșit”.
 

> Bărbatul perfect. Keira Knightley a vorbit, într-un interviu acordat revistei Mirror, despre felul în care crede ea că ar trebui să fie bărbatul perfect. Actrița, în vârstă de 20 de ani, s-a despărțit, recent, de modelul Jamie Dornan, după o relație care a durat doi ani. „Aș înclina, la o adică, să aleg un bărbat mai melancolic, cu care să pot purta o conversație, dar cu care să și trag o ceartă zdravănă. Aș vrea alături un bărbat care să-mi țină atenția trează și să mă facă să râd. Și să aibă pantofi frumoși…”. Vorbind despre bărbații pe care îi admiră, Keira spune că a devenit o mare admiratoare a partenerului său din Mândrie și prejudecată, Matthew McFadyen. „Felul în care l-a interpretat pe Darcy mi-a atras atenția. A știu să-l facă să pară vulnerabil, ceea ce este extrem de interesant la un bărbat”, a spus ea. „Am devenit cea mai înfocată fană a sa”. > Renee Zellwegger spune că-i este dor de formele mai dolofane. Actrița a fost nevoită să se îngrașe pentru a o interpreta pe Bridget Jones și afirmă că s-a bucurat de o mai mare atenție din partea bărbaților pe vremea când avea rotunjimi mai pronunțate. „Bărbații mă priveau cu mai mult interes atunci când hainele nu atârnau pe mine”, a spus ea. Soțul meu (cântărețul Kenny Chesney, cu care s-a căsătorit în mai) spune că-i plac oricum. Eu însă, atunci când a trebuit să revin la o măsură mai mică la su-tien, am fost foarte tristă…”. > De dragul copilului ca-re va veni pe lume în oc-tombrie, Ben Affleck se străduiește să se lase de fumat. Soția sa, actrița Jennifer Garner, nu îi permite să fumeze în prezența sa și Ben s-a decis să facă o încercare: „Jen nu mă suportă în preajma ei cu țigara”, le-a spus el celor de la Boston Herald. „M-am gândit că ar fi bine, și pentru copilul nostru, și pentru mine, să mă las de fumat. Acum, că am un motiv întemeiat, cred că voi reuși”. > Mai bine răpită. Mariah Carey le-a povestit celor de la revista Allure că, pe vremea când era căsătorită cu Tommy Mottola, bossul de la Sony Music, și-a dorit să fie răpită, pentru a pune capăt, astfel, relației cu el. Cei doi au fost căsătoriți timp de cinci ani, până în 1998, timp în care cântăreața și-a imaginat multe feluri în care ar fi putut pune capăt căsătoriei care-i aducea doar nefericire. „De cele mai multe ori mi-am dorit să fiu răpită, nu neapărat de un Făt-Frumos, ci doar așa, pentru răscumpărare. Pentru orice eventualitate, aveam grijă să am la mine carnetul de cecuri”.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: