Cu artificii și baloane colorate

Banca Transilvania a sărbătorit deschiderea a două agenții în Suceava

Un nor imens de fum, bucăți de la artificiile explodate peste tot locul în plin centrul Sucevei și mulți curioși pe la geamuri. Asta a rămas, joi seară, în urma petrecerii care a însemnat inaugurarea în municipiul reședință de județ a două noi agenții aparținând Sucursalei Suceava a Băncii Transilvania. Conform „bunei tradiții balcanice”, tăierea panglicii a avut loc cu o întârziere de aproximativ 20 de minute din cauza directorului general al Băncii, dl Robert C. Rekkers, care a întârziat deschiderea manifestărilor. Evenimentul în sine a fost marcat de discursurile dnei Angela Zarojanu, viceprimar al Sucevei, Areta Latiș, șeful sucursalei Suceava a Băncii, Cătălina Vartic (șef agenție George Enescu) și Lucian Mihalea (șef agenție Burdujeni).
 

Lumea prezentă la inaugurare a fost „destul de pestriță” și ca urmare nu s-a bucurat de același tratament din partea gazdelor, șefa sucursalei ocupându-și timpul exclusiv cu însoțirea dlui Rekkers prin bancă (deși acesta a dat dovadă de serioase cunoștințe de limba română și nu solicita un translator) și prezentarea acestuia doar celor care rulează fonduri mari cu banca, semn că egalitatea între clienți rămâne încă un deziderat greu tangibil pentru conducerea sucursalei. Lipsită total de inspirație a fost și modalitatea de așezare a baloanelor prin sală, care, la momentul prezentării filmului Băncii Transilvania, pe un ecran aflat la intrare, au blocat efectiv vizionarea pentru zecile de invitați aflați în spatele sălii. De remarcat a fost însă cateringul realizat de Hotel Continental Suceava care a făcut uitată, prin calitatea preparatelor și a băuturilor oferite, senzația de vagon restaurant generată de felul în care au fost așezate bucatele și modul de acces la ele.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: