Anul acesta nu se fac angajări la UPU

Cu toate că șeful Unității de Primire a Urgențelor din cadrul Spitalului județean „Sf. Ioan cel Nou”, Liviu Cârlan, a afirmat că secția pe care o conduce ar mai avea nevoie de doi medici specialiști pentru acoperirea celor două linii de gardă, directorul spitalului a declarat ieri, în cadrul unei conferințe de presă, că toate posturile sunt blocate. „Anul acesta nu vom putea satisface această necesitate a Unității de Primire a Urgențelor. Toate posturile sunt blocate”, ne-a declarat dr. Cristian Irimie, directorul spitalului „Sf. Ioan cel Nou”.
 

Pe ușa Unității de Primire a Urgențelor intră zilnic în medie 80 de persoane. „În zilele de luni și marți se prezintă între 150-200 de persoane, 50% necesitând internare. În celelalte zile, se prezintă în medie 60 de persoane”, ne-a spus doctorul Liviu Cârlan. Oamenii sunt nemulțumiți că petrec ore în șir la spital și se plâng că medicii nu-și fac treaba, fără să știe că urgențele adevărate au prioritate. „Când avem mai mulți pacienți la ușă luăm, cum este și normal, urgențele. Nu putem să-i acordăm îngrijirile celui care s-a tăiat la un deget, iar pe cel care este adus de ambulanță după ce a suferit un accident rutier să-l lăsăm să aștepte”, ne-a spus dr. Liviu Cârlan.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: