La Vama

Vamă pentru traversare

Numărul „situațiilor delicate” de la Vama, în ceea ce privește introducerea conduc-tei de gaz metan pe tronsonul Suceava – Câmpulung Moldovenesc, a crescut de la cinci la șapte. În momentul de față există șapte localnici care nu acceptă ca această conductă, ce face parte din proiectul „Suceava – Utilități și mediu la standarde europene”, să le traverseze terenurile, pe motiv că pagubele produse sunt mult prea mari în comparație cu recompensa pe care o primesc. Consiliul Local al comunei a aprobat o despăgubire de 2,5 milioane lei pe hectar, ceea ce nu-i mulțumește pe respectivii proprietari.
 

Șeful executivului județean, dl Gavril Mîrza, a spus, ieri, că are informații conform cărora, după ședința CL în care s-au aprobat des-păgubirile respective, proprie-tarilor li s-ar fi sugerat că au șanse să mai primească diverse atenții și de la constructor. Astfel, în ultima perioadă, acesta a primit numeroase soli-citări pentru ciment, benzină și materiale de construcții, care sunt total neîntemeiate. „Am făcut notificări către cei șapte și vom acționa în perioada următoare în instanță pentru continuarea lucrărilor în vederea alimentării cu gaze, pe baza legii gazelor”, a spus președintele.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: