Un birou cu 11 direcții

Biroul Executiv al PSD Suceava și-a stabilit 11 direcții de specialitate, repartizarea în cadrul acestei structuri fiind făcută în prezența vice-președintelui la nivel național Titus Corlățean, care este responsabil pentru județul Suceava, conform noii formule de conducere.
 

Noua structură arată astfel: Direcția de Dezvoltare Județeană și Regională va fi condusă de vicepreședintele Ioan Cușnir, șef de direcție fiind dl Petru Simeria; Direcția de Administrație Publică – dl Mihai Grozavu și dl Petru Haliță; Direcția de Comerț și Transporturi – dl Gheorghe Iacob și dl Daniel Drăgoi; Direcția de Agricultură și Dezvoltare Rurală – dl Ioan Stan, dl Paul Leșanu și dl Atanasă Nistor; Direcția de Cultură și Învățământ – dl Mihai Vitcu și dl Lucian Severin; Direcția de Relații Externe și Probleme de Justiție – dl Virginel Iordache și dna Mirela Adomnicăi; Direcția de Protecție Socială și Sănătate – dna Carmen Agoutin și dl Mihai Crețeanu; Direcția de Comunicare-Imagine – dl Ovidiu Donțu, care este și purtător de cuvânt; Direcția Probleme de Silvicultură și Protecția Mediului – dl Nechifor Tofan și dl Dorel Crăciun; Direcția Economică și Probleme de Industrie – dl Radu Pricop și dl Dumitru Mălășincă; Direcția Financiară – dl Cornel Popovici și dl Dragoș Ungureanu. Biroul Executiv a desemnat, de asemenea, și șapte secretari ai organizației județene, aceștia fiind: dl Vasile Ilie (pe probleme de analiză politică), dl Gheorghe Nechiforel (pe probleme de relații cu partenerii sociali și societatea civilă), dl Dănuț Burgheaua (organizatoric), dl Eugen Girigan (cu probleme de logistică și eve-nimente), dl Ioan Buhu (coordonarea și îndrumarea organizațiilor de partid), dl Gabriel Cărăbuș (cu probleme de monitorizare și probleme de tineret) și dl Ovidiu Milici (pregătirea și formarea politică a tinerilor). În aceste condiții se poate spune că PSD Suceava a dat foarte mult de lucru membrilor săi și că se pregătește pentru eventuale alegeri anticipate.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: