În legătură cu declarația de avere, ministrul Flutur afirmă

„Nu există nu se poate“

Ministrul Agriculturii, dl Gheorghe Flutur, a anunțat, ieri, că și-a depus declarația de avere în noua formulă adoptată de Executiv, arătând că nu există nici un fel de dificultăți în ceea ce privește completarea formularelor. „Nu este deloc complicat să completezi formularul de declarație a averilor în noua variantă”, a spus dl Flutur, care a precizat că declarația sa de avere a fost postată deja pe site-ul ministerului și al Guvernului.
 

El a subliniat că, „dacă se dorește transparență în ceea ce privește declarația de avere a demnitarilor, nu există nu se poate”. Domnia sa a ținut să amintească faptul că până în data 8 mai toți cei vizați de lege trebuie să-și declare averea în noua formulă adoptată de Guvern.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: