Cifra de școlarizare a fost bătută în cuie

A fost definitivat planul de școlarizare pentru anul școlar 2005 – 2006, propus spre aprobare ministerului. Față de proiectul propus, cifra de școlarizare are mai puțin cu două clase a XI-a, învățământ fără frecvență. Față de anul trecut, vor fi 6 clase în plus în licee, învățământ de zi, iar o altă noutate este că apare menționat în premieră în plan anul de completare pentru trecerea de la SAM la liceu, întrucât există deja prima generație care îl poate urma.
 

În anul școlar următor vor funcționa 198 de clase a IX-a, cu 5.526 de elevi, trei clase a IX-a, învățământ fără frecven-ță, cu 84 de elevi, 5 clase a XI-a cu 140 de elevi, învățământ seral, 10 clase a XI-a, cu 280 de elevi, la fără frecvență, iar la SAM – 166 de clase cu 4.630 de elevi. Pentru anul de completare sunt 116 clase, cu 3.248 de elevi.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: