I-au adus succesul…motivele insuccesului

Noul șef ales al PSD Suceava, dl Virginel Iordache, a reușit să-și atragă simpatia colegilor din partid pentru funcția de președinte (și) ci-tând din Pierre de Coubertin și recitând din Ni-chita Stănescu. El a izbutit să-și devanseze con-tracandidatul, probabil, și datorită raportului prezentat în cadrul Conferinței, prin care a dezvăluit motivele insuccesului PSD la alege-rile de anul trecut. Principala cauză ar fi fost lipsa dialogului cu membrii și electoratul; un alt motiv – modul în care a fost realizată lista cu candidații pentru Consiliul Local, „într-un cerc închis, departe de ochii Organizației”, ceea ce a generat lipsă de legitimitate pentru unii candidați.
 

Virginel Iordache

„Deciziile pripite luate unilateral sau în cerc restrâns, fără consultarea celorlalți fac-tori din campania electorală au făcut ca, în mai multe cazuri, să fie încălcate hotărârile adoptate de la o zi la alta”, a spus dl Iordache. El a subli-niat că, în municipiul Suceava, campania elec-torală a fost abordată „la modul stereotip și condusă în mod arbitrar” și că mesajele electo-rale au fost „difuze și lipsite de relevanță”. Dl Virginel Iordache s-a legat de foști șefi de in-stituții, membri ai PSD, care nu s-au implicat în munca de partid, deși au obținut funcțiile cu sprijinul partidului. Fără să-i nominalizate a apreciat că respectivii „au dat dovadă de lipsă aproape totală de implicare”, care a avut reper-cusiuni negative asupra activității organizației. Au fost amintite și sondajele de opinie cărora le-a fost acordat „un credit nejustificat” și care au creat „o stare de euforie, de autosuficiență”. Domnia sa consideră că o parte din oamenii de afaceri din Suceava au avut o reacție negativă la adresa unor candidați PSD, motiv pentru care au refuzat să mai sprijine organizația.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!