Credit și îndoieli

Prefectul Orest Onofrei a anunțat, ieri, că va cere Parlamentului și Curții de Conturi să verifice activitatea Camerei de Conturi Suceava, după ce a constatat că, la multe primării unde sunt depistate nereguli în cheltuirea banului public, instituția suceveană menționată a aprobat descărcarea de gestiune.
 

Domnul Onofrei a spus, într-o conferință de presă, că are „mari îndoieli” privind modul în care s-au desfășurat verificări de către aceasta. „Peste tot unde noi sesizăm nereguli, Curtea de Conturi a trecut și a dat descărcare de gestiune”, a spus prefectul Onofrei, care a adăugat că, în aceste condiții, are „mari îndoieli” că angajații Camerei de Conturi Suceava „și-au făcut treaba cu responsabilitate”. El a spus că le va solicita parlamentarilor de Suceava să facă interpelări pe această temă. Prefectul, acordând deplin credit propriilor controlori, a subliniat că nu dorește ca demersul să fie interpretat ca imixtiune în activitatea organismului vizat, dar că si-tuația de fapt înregistrată trebuie verificată.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: