PSD Suceava

Competiție internă strânsă

> Social-democrații și-au clarificat componența echipei cu care vor „defila” în următorii ani în municipiul reședință de județ Căpitanul echipei a fost ales dl Virginel Iordache, inspector general adjunct al IȘJ Suceava, care în Conferința de alegeri ce a avut loc la finele săptămânii trecute, a reușit să atragă un număr de voturi aproape dublu față de singurul contracandidat, dl Ne-culai Bosancu. Competiția pentru funcția de președinte a fost destul de strânsă, în sensul că, inițial, își anunțaseră candidatura patru PSD-iști.
 

Doi dintre ei, dl Radu Pricop și dl Ovidiu Donțu, nu au mai figurat, însă, pe lista de candidați. Conferința s-a bucurat de prezența a 207 delegați, care i-au desemnat pe cei 69 de membri ai Consiliului Municipal Suceava al PSD. O luptă destul de interesantă s-a dat și pentru ocuparea celor 7 posturi de vicepreședinți, în final fotoliile fiind ocupate de viceprimarul Marian Ionescu, consilierul local Vasile Iosub, medicul Neculai Dobromir, candidatul la președinția organi-zației, Neculai Bosancu, dna Constanța Lelcu și dnii Cornel Cașu și Ștefan Costeniuc. Interesant este că unul dintre doritorii funcției de vicepreședinte a fost dl Corneliu Vornicu, fost vice-primar PNL, care a trecut la PSD la scurt timp după ce a devenit consilier local. Funcțiile de secretar și de trezorier ai organizației au fost adjudecate de Cristian Șologon și Radu Rusu.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: