Prefectul solicită reverificarea calității lucrărilor Sapard

Prefectul Orest Onofrei va cere Agenției Sapard să reverifice modul în care au fost făcute lucrările la Măsura 1.1 a programului, în ceea ce privește infrastructura rutieră. Domnia sa a luat această decizie după audiențele ținute la Fălticeni, cu participanți din 14 comune din zona aferentă. ‘Absolut în toate comunele cu programe Sapard sunt reclamații uriașe referitoare la ce s-a întâmplat acolo.
 

Ți se face părul măciucă la ce reclamă oamenii despre cum arată drumurile în localitățile respective’, a spus șeful serviciilor desconcentrate ale ministerelor în teritoriu. Dl Onofrei a subli-niat că i s-a adus la cunoștință că, în una din comune, asfaltul s-a turnat cu mătura și grebla. ‘Din păcate, ne aflăm într-o situație deosebit de compli-cată. Ori oamenii aceștia nu sunt sănătoși, ori lucrurile sunt așa de grave și noi nu ne-am dat seama’, este de părere prefectul, menționând că pâr-ghiile și posibilitățile pe care Prefectura le are să verifice asemenea informații sunt limitate. Cât despre modul a-nevoios în care se fac decon-tările către unele comune cu proiecte Sapard, domnia sa a precizat că au existat și de-ficiențe în modul în care au fost întocmite respectivele documentații.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI