A murit înjunghiată de propriul fiu

> Mama a fost lovită cu un cuţit pentru că nu l-a lăsat pe băiat să fumeze în camera de hotel în care se aflau

Concediu terminat brusc, în sânge! De asta a avut parte o familie din Galaţi venită în oraşul staţiune Vatra Dornei. Mama, o femeie în vârstă de 63 de ani, a murit după ce a fost înjunghiată în camera de hotel de către propriul ei fiu. Motivul care a stat la baza tragicului incident e unul stupefiant: femeia nu i-ar fi permis băiatului să fumeze în camera de hotel.

S-a dus să parcheze maşina şi când s-a întors şi-a găsit soţia moartă

Potrivit anchetatorilor, incidentul s-a petrecut marţi seara, în jurul orei 20.30. Gălăţenii se cazaseră la o unitate hotelieră de pe raza municipiului Vatra Dornei, iar în cameră se aflau fiul şi mama acestuia. Tatăl coborâse să parcheze maşina, iar când s-a întors a rămas îngrozit de imaginea descoperită. Fiul era plin de sânge, iar soţia lui zăcea pe podea fără suflare. Din datele pe care le deţinem, chiar el este cel care a coborât la recepţia operatorului turistic şi a cerut ajutor. Potrivit unui comunicat oficial al Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, “din primele cercetări efectuate în cauză a rezultat că în timp ce se afla în incinta unei camere dintr-o unitate de cazare din municipiul Vatra Dornei, suspectul a exercitat acte de violenţă de intensitate ridicată, cu un cuţit, în zone vitale, asupra mamei sale, acte de violenţă care au condus la decesul acesteia”. Având în vedere stadiul anchetei penale, care se află în derulare, nu pot fi furnizate alte informaţii referitoare la această cauză, mai spune sursa citată, dar cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi a stabilirii răspunderii penale.

Agresorul este cunoscut cu afecţiuni psihice

E greu de imaginat cum un simplu refuz a putut declanşa o supărare atât de mare în mintea băiatului pentru a recurge la un asemenea gest. Totuşi, cunoscut cu afecţiuni psihice, atacatorul a fost internat într-o structură medicală de specialitate, iar acum cauza este instrumentată de o echipă coordonată de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava şi formată din lucrători operativi din cadrul IPJ Suceava – Serviciul Investigaţii Criminale. “Efectuarea urmăririi penale in personam, faţă de suspect, este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate în nicio situaţie să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie” se mai arată în comunicatul Parchetului.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI