Gheorghe Flutur:

„Nu îmi este indiferent ce se întâmplă cu Partidul Naţional Liberal; toate la timpul lor”

Preşedintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, prim-vicepreşedinte al PNL, a evitat să răspundă dacă îşi va depune candidatura pentru conducerea PNL în cadrul alegerilor interne care urmează să se desfăşoare în partid.

Întrebat, vineri, în conferinţa de presă susţinută la Consiliul Judeţean Suceava, despre situaţia din PNL, Flutur a spus că nu s-a concentrat în ultima perioadă decât pe elaborarea proiectului de buget pentru 2017, pentru a putea fi finanţate priorităţile judeţului.

În ceea ce priveşte declaraţiile unor lideri liberali care l-au indicat pe Gheorghe Flutur ca un posibil preşedinte naţional al formaţiunii, liderul liberal sucevean a evitat să răspundă. El a spus doar că nu îi este indiferent ce se întâmplă în partid.

„Nu îmi este indiferent ce se întâmplă cu Partidul Naţional Liberal; toate la timpul lor” a spus Flutur.

Preşedintele Organizaţiei Municipale Suceava a PNL, primarul Ion Lungu, a declarat, săptămâna trecută, că Gheorghe Flutur nu are contracandidat pentru funcţia de preşedinte al Organizaţiei Judeţene PNL Suceava. „Noi preşedinte avem, mai trebuie să organizăm alegeri”, a spus Lungu.

Şi secretarul general al Organizaţiei Judeţene PNL Suceava, Viorel Seredenciuc, a spus că Gheorghe Flutur nu are contracandidat pentru conducerea judeţeană a PNL Suceava. El a arătat că în şedinţa din 4 martie a Consiliului Naţional al PNL se va stabili calendarul alegerilor interne din partid.

Unul dintre membrii comisiei de organizare, deputatul de Suceava Ioan Bălan, a arătat că la prima întâlnire informală a Comisiei de Organizare a Convenţiei Naţionale s-a propus data de 17 iunie pentru organizarea Convenţiei Naţionale a PNL şi organizarea alegerilor judeţene până în data de 2 mai.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI