Potrivit preşedintelui CJ Gheorghe Flutur

S-au recuperat unele dintre întârzierile de pe axa Suceava – Dolhasca şi Suceava – Todireşti

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat, vineri, că vremea bună din această toamnă a ajutat să se recupereze o parte din lucrările de pe axa rutieră Suceava – Dolhasca şi Suceava – Zahareşti – Todireşti.

„Pe primul lot s-a lucrat mult între Liteni şi Dolhasca. Constructorul ne-a asigurat că primul strat de asfalt va fi turnat aproape în întregime pe această rută până la sărbători, dacă vremea va permite. Se lucrează şi în zona Ştirbăţ spre Udeşti, Luncuşoara, în timp ce lucrări mai importante, între Bosanci şi Ipoteşti, vor rămâne pentru primăvara viitoare.

Pe lotul doi se lucrează în Zahareşti – Stroieşti. Acolo constructorul ne-a asigurat că va fi turnat primul strat de binder.

Sunt progrese mari de la Stroieşti spre Vâlcele – Costâna, unde deja se toarnă stratul de uzură (al doilea strat de asfalt). Din fericire, şi pe porţiunea de la Costâna – Dărmăneşti s-a turnat asfalt şi sperăm ca lucrările să fie finalizate în perioada în care vremea mai este bună” a spus preşedintele CJ Suceava.

Flutur a subliniat că acest proiect al drumului axial este complex, are multe poduri şi podeţe, unele dintre ele noi, fiind prevăzute peste 1.600 de intrări în gospodăriile oamenilor.

„Urmărit îndeaproape şi cu toate părţile implicate la maximum, s-a reuşit în această toamnă modernizarea unor porţiuni importante din drum, pentru a oferi un confort cât de cât mai bun populaţiei din zonă şi celor care circulă pe acest drum” a adăugat Gheorghe Flitur.

El şi-a exprimat convingerea că, având în vedere stadiul actual al lucrărilor, anul 2024 va fi anul în care ele vor fi finalizate.

„Atunci gradul de confort va creşte, pe un drum lăţit, bine consolidat, care să scurteze timpii de deplasare pe cele două direcţii, Suceava – Dolhasca şi Suceava – Zahareşti – Todireşti” a concluzionat Gheorghe Flutur. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI