La Biblioteca Bucovinei

Festivalul naţional de poezie „Ion Cozmei”

Azi, la Biblioteca Bucovinei „I.G. Sbiera”, în Sala de Artă Elena Greculesi”, cu începere de la ora 10:00, va debuta cea de-a VI-a ediţie a Festivalului naţional de poezie „Ion Cozmei”. În prima zi vor avea loc lansări de carte, muzică, recitaluri, rememorări Ion Cozmei, iar în cadrul galei laureaţilor vor fi acordate premiile şi menţiunile acestei ediţii.

Vineri, 31 mai, urmează o deplasare în satul natal al poetului Ion Cozmei, la Călineşti-Cuparencu, unde, de la ora 12:00, va avea loc o întâlnire a invitaţilor cu elevii şcolilor din Şerbăuţi.

Manifestarea este organizată de Consiliul Judeţean Suceava, Biblioteca Bucovinei „I.G. Sbiera”, Inspectoratul Şcolar Judeţean Suceava, Primăria Comunei Şerbăuţi şi Societatea Scriitorilor Bucovineni.  

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI