Viceprimarul Lucian Harşovschi cere demisia conducerii ACET

Viceprimarul Sucevei Lucian Harşovschi a declarat, sâmbătă seara, că este decis să ceară demisia conducerii ACET SA pentru lipsa de preocupare în ceea ce priveşte soluţionarea avariilor după ce intervenţia la o avarie din intersecţia străzii Universităţii cu bulevardul 1 Mai a fost făcută după multe insistenţe şi după ce asfaltul a fost afectat.

„Am semnalat problema personal vineri seară şi nu s-a intervenit până astăzi (sâmbătă – n.red.), în condiţiile în care responsabilii ACET au fost, s-au uitat şi au plecat. Avariile sunt normale, acestea pot să apară oricând, pe neaşteptate, dar modul de intervenţie trebuie să fie prompt şi o puteau face încă de aseară, întrucât valorile de trafic erau reduse şi puteau facilita intervenţia. Timp de 24 de ore nu s-a făcut nimic!” a spus viceprimarul.

El a menţionat că a discutat telefonic cu toată conducerea ACET şi a solicitat o intervenţie fermă şi eficientă.

„Abia astăzi, după ce asfaltul s-a umflat în mai multe zone şi a apărut o gaură destul de mare în asfalt s-au gândit să trimită echipele. În cazul în care, până mâine seară (duminică – n.red.), nu se va rezolva problema, la 48 de ore de la semnalarea acesteia, voi solicita public demisia conducerii ACET pentru neimplicare” a spus viceprimarul.

El a reamintit că situaţia înregistrată acum vine după ce de nenumărate ori a semnalat celor de la ACET că gurile de scurgere sunt înfundate, atât pe axul principal, unde au fost lucrări de intervenţie şi s-a asfaltat total, dar şi pe alte străzi, unde nu s-a intervenit de mult timp.

„ACET-ul a fost nepăsător şi nu şi-a făcut datoria!” a declarat Lucian Harşovschi.

El a menţionat că, după remedierea avariei, echipele primăriei sunt pregătite pentru a asfalta imediat, având în vedere că este vorba despre cel mai circulat bulevard din municipiul Suceava. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI