Măsuri pentru perioada minivacanţei de 1 Mai şi a Sărbătorilor pascale

Colegiul Prefectural Suceava s-a întrunit, miercuri, în cadrul şedinţei fiind abordate chestiuni importante pentru asigurarea siguranţei publice în perioada Sărbătorilor pascale.

Printre subiectele de pe ordinea de zi s-au numărat măsurile în domeniul siguranţei alimentare şi cele referitoare la ordinea publică şi siguranţa populaţiei în timpul sărbătorilor pascale. Reprezentanţi ai mai multor instituţii, printre care Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Suceava, Direcţia de Sănătate Publică a judeţului Suceava, Comisariatul pentru Protecţia Consumatorilor Suceava, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Suceava, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Bucovina” şi Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Suceava, au prezentat informări şi au propus măsuri de intervenţie.

În contextul apropiatei minivacanţe prilejuite de ziua de 1 Mai şi Sărbătorile pascale, instituţiile implicate au convenit să intensifice activităţile de verificare, control şi îndrumare. Scopul principal este menţinerea unui climat de ordine şi linişte publică, prevenirea situaţiilor de urgenţă şi asigurarea sănătăţii şi siguranţei cetăţenilor.

Având în vedere şi afluxul mare de turişti în judeţul Suceava, autorităţile sunt hotărâte să acţioneze prompt şi eficient pentru a preîntâmpina orice incidente care ar putea ameninţa bunurile şi viaţa oamenilor sau ar afecta interesele legitime ale consumatorilor. (N.B.)

 

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI