Doi poliţişti aflaţi în timpul liber au prins şi imobilizat un hoţ

Un sucevean de 25 de ani este cercetat penal după ce a încercat să fure două bormaşini dintr-un magazin de bricolaj din municipiu.

Potrivit datelor din anchetă, vineri, în jurul orei 19:00, poliţiştii Secţiei de Poliţie Burdujeni au fost sesizaţi prin 112 de un agent de pază al unui magazin de bricolaj din zona comercială a municipiului că un tânăr a încercat să fure două bormaşini în valoare de 1678 lei.

În momentul în care tânărul a fost interceptat de agenţii de pază, a abandonat bunurile la intrarea magazinului, deplasându-se în fugă prin parcarea centrului comercial spre AMBRO Suceava.

Ulterior a fost interceptat şi imobilizat de şeful SPR Adâncata, inspectorul principal de poliţie Dan Paul-Andrei, şi de un agent principal din cadrul SAS Suceava, Lucian Miclescu, aflaţi în timpul liber, la cumpărături, până la sosirea organelor de poliţie la faţa locului.

Tânărul a spus că a încercat să sustragă bormaşinile cu scopul de a le vinde.

La faţa locului a fost solicitat şi un echipaj de ambulanţă din cadrul UPU Suceava, întrucât suspectul acuza dureri la un picior ca urmare a imobilizării; însă nu a fost preluat de echipajul de ambulanţă, acesta având doar o escoriaţie minoră.

Ulterior suspectul a fost condus la sediul Secţiei de Poliţie Burdujeni, unde a recunoscut comiterea faptei, în cauză fiind întocmit proces-verbal de constatare a infracţiunii flagrante. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de furt. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI