Elevele Alexandrina Grubi şi Valeria Bejenari de la CN „Nicu Gane”, premiile I şi II la Olimpiada naţională de limba rusă modernă

Două din cele trei eleve care au reprezentat judeţul la etapa naţională a Olimpiadei de limba rusă modernă ce a avut loc în perioada 23-26 aprilie, la Târgovişte, au obţinut premii, a informat inspector şcolar pentru limbi moderne – limba franceză din cadrul ISJ Suceava, prof. dr. Constantin Tiron.

Lotul olimpic judeţean a fost format din trei eleve, îndrumate de prof. Valentina Nazarov de la Colegiul Tehnic „Mihai Băcescu” Fălticeni.

„Elevele au reprezentat cu cinste judeţul Suceava”, mărturie în acest sens fiind premiile importante obţinute: eleva Grubi Alexandrina, din clasa a XI-a, nivel C1, de la Colegiul Naţional „Nicu Gane” Fălticeni, a obţinut premiul I, iar eleva Bejenari Valeria, din clasa a X-a, nivel B1, de la aceeaşi instituţie de învăţământ, a obţinut premiul al II-lea, a precizat sursa citată.

Lotul olimpic judeţean a fost însoţit de prof. Oana Moisii de la Colegiul „Alexandru cel Bun” Gura Humorului.

„Cu cât cunoşti mai multe limbi străine, cu atât eşti mai bogat, mai câştigat, iar pentru orice tânăr, stăpânirea unei limbi străine reprezintă o şansă în plus în evoluţia sa în plan personal şi profesional. Felicitări elevelor şi doamnei prof. îndrumător pentru frumoasele rezultate obţinute!” a transmis inspectorul şcolar Constantin Tiron. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI