Gheorghe Şoldan, replică pentru Niculai Barbă

 > Nu e, cu siguranţă, drumul cel bun. E încă o „barbă” a lui Gheorghe Flutur

Deputatul PSD de Suceava Gheorghe Şoldan, candidatul PSD la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava, i-a transmis, joi, o replică vicepreşedintelui PNL al Consiliului Judeţean Suceava Niculai Barbă, după ce acesta a răspuns acuzaţiilor făcute de Şoldan în legătură cu nemodernizarea a sute de kilometri de drumuri judeţene, dar şi în legătură cu drumul judeţean care leagă Bogata de Baia, „comună unde un primar PSD a reuşit să aducă fonduri şi să facă proiecte de dezvoltare fără să fie sprijinit de CJ”.

„După ce am demascat încă o dată ipocrizia celui mai slăvit bucovinean din Consiliul Judeţean Suceava, arătându-i că ignoră oamenii din zeci de localităţi din judeţ, în funcţie de culorile politice ale primarilor, băţul scurt a fost tras din nou de Niculai Barbă, care a trebuit să iasă cu replica. Cu «barba», mă rog” a transmis Şoldan.

El a reamintit că anterior a atras atenţia că drumul judeţean de la Baia la Bogata, respectiv de la Baia la Cotu Băii, este ignorat de conducerea CJ Suceava, care din când în când aruncă o mână de pietriş în gropi, să nu zică că nu a făcut chiar nimic, doar pentru că primarul Maria Tomescu e de la PSD, un primar care a adus investiţii în comună, în două mandate, de peste 30 de milioane de euro.

„Niculai Barbă, în replica pe care a oferit-o în mass-media locală, a subliniat hărnicia Consiliului Judeţean în modernizarea drumurilor judeţene, chiar şi la Baia, «locuri pe unde nu mi-am pus în gând să păşesc» şi unde doar domnul Flutur «păşeşte» în această perioadă de mobilizare masivă pentru a face poze de trimis la presă” a menţionat Şoldan.

El a transmis şi mai multe imagini „pentru ca vicepreşedintele CJ Suceava să vadă cum arată drumul judeţean la care făcea referire, respectiv DJ 155P”.

„Sunt lucruri concrete, aşa cum solicitaţi, domnule vicepreşedinte al Consiliului Judeţean? Pe aici cred că nu a păşit domnul Flutur. Să ştiţi că într-o privinţă aveţi dreptate, domnule Barbă. Sucevenii vor taxa pe 9 iunie impostura, demagogia şi şmecheria. Apropo, ştiţi ce fac fluturii în iunie? (este replica şefului dumneavoastră)” a mai arătat Gheorghe Şoldan, cu referire la discursul lui Gheorghe Flutur care a spus că, în lunile mai, iunie şi iulie, fluturii zboară. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI