Campionatul Naţional de Karate pentru copii sub 13 ani

Aur şi bronz pentru ACS „Atletic Bucovina” Suceava

Sportivul Strut Matei, de la Asociaţia Club Sportiv „Atletic Bucovina” Suceava, a impresionat la Campionatul Naţional de Karate pentru copii sub 13 ani, desfăşurat la Mediaş.

Competiţia, la care au participat 667 de sportivi din 54 de cluburi din întreaga ţară, s-a desfăşurat timp de două zile în Sala Sporturilor „Octavian Şerban” din Mediaş, fiind organizată de Federaţia Română de Karate WUKF şi Clubul Sportiv Ippon Mediaş.

Sub îndrumarea antrenorului Ovidiu Corduneanu, Strut Matei a urcat de două ori pe podium, obţinând titlul mult dorit de campion naţional al României. Performanţele sale remarcabile au fost următoarele: locul întâi şi medalia de aur la proba de kata; locul 3 şi medalia de bronz la proba de kumite, într-o grupă cu 23 de competitori.

„Da! Am reuşit! Noi, cei mici de la karate, noi, cei puternici, noi, cei care demonstrăm de fiecare dată că, indiferent de refuzurile primite, indiferent de răspunsurile pe care nu le primim, indiferent de obstacolele întâlnite, ieşim cu capul sus! Suceava are campion naţional la karate!”, este mesajul mândru al clubului sucevean.

Performanţa remarcabilă a lui Strut Matei evidenţiază dedicarea şi calitatea pregătirii din cadrul ACS „Atletic Bucovina” Suceava şi consolidează prestigiul acestui club în lumea karateului naţional. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI