Trei transporturi ilegale de material lemnos identificate şi confiscate de poliţişti

Poliţiştii suceveni au descoperit alte trei transporturi ilegale de material lemnos în data de 17 februarie a.c.

La ora 12:20, în timpul unei acţiuni pentru prevenirea şi combaterea delictelor silvice pe DN 17A, în comuna Suceviţa, o autoutilitară condusă de un bărbat din comuna Horodnic de Sus a fost oprită pentru control. Şoferul transporta lemn de foc fără aviz de însoţire. În urma verificărilor s-a constatat că avea în maşină 3,44 mc de lemn de foc specia răşinoase, molid. Şoferul a fost amendat conform legii şi cantitatea de lemn confiscată a fost predată în custodia Ocolului Silvic Marginea.

La ora 13:40, poliţiştii din cadrul Secţiei 8 Poliţie Rurală Adâncata au oprit pentru control o autoutilitară pe strada Cimitirului în satul Bereşti, comuna Hănţeşti. Şoferul, un bărbat din comuna Suceviţa, a prezentat aviz de însoţire pentru 2,5 mc de lemn foc, însă verificările ulterioare au arătat că transporta 4,515 mc de lemn foc. A fost amendat, iar lemnul confiscat, în valoare de 481 de lei, a fost predat autorităţilor competente conform legii.

La ora 17:15, echipajul de poliţie din oraşul Vicovu de Sus a identificat şi oprit pentru control o autoutilitară pe Calea Bucovinei. Şoferul, din acelaşi oraş, nu deţinea aviz de însoţire pentru materialul lemnos transportat, iar verificările au arătat că avea în maşină 1 mc de lemn foc fag. Materialul lemnos a fost confiscat conform legii, iar şoferul a fost sancţionat conform prevederilor legale în vigoare. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI