Potrivit edilului-şef Ion Lungu

„Avem printre cele mai frumoase staţii de autobuz”

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a declarat, miercuri, că, noile staţii de autobuz din municipiu sunt printre cele mai frumoase, dacă ar fi să le comparăm cu cele din majoritatea oraşelor europene.

El a spus că a străbătut o jumătate din Europa până a ajuns la Malmo şi că, pe drum, a vrut să vadă şi cum arată staţiile de autobuz din marile oraşe prin care a trecut.

„M-am uitat în mod expres la staţiile de autobuz. Toate sunt în genul nostru. Staţie, bancă şi cam atât. Nu mai sunt staţiile alea în care vine lumea să stea cinci ore să aştepte autobuzul, să stea la poveşti” a declarat primarul.

El a apreciat că staţiile de autobuz din Suceava sunt printre cele mai frumoase.

„Eu spun, lipsit de modestie, că avem printre cele mai frumoase staţii de transport public local comparativ cu alte oraşe mari din Europa. Şi m-am uitat în mod expres. Mai ales că noi am mai pus câte o băncuţă. Era o simplă bancă de două persoane şi am pus în toate staţiile încă o băncuţă ca să poată sta mai multe persoane pe bancă deodată, mai ales că au şi un alt rol, de a încărca telefonul” a declarat Ion Lungu. (N.B.)

Un comentariu

  1. Ba primarule!
    Astiaw au cite osimplă bancă de două persoane pentru care mijloacele de transport in comun vin dupa programare la timp si daca trebuie sa fie in stati la si cinci atunci e acolo la si cinci.
    Rutele sunt determinate si calculate pentru numarul ‘re pasageri si ora din zi.
    La Suceava mergi la noroc… Poate vine poate mai tirziu…

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI