Dorneşti

O femeie a fost agresată de soţ pentru că nu i-a servit mâncarea la timp

O femeie din Dorneşti a reclamat Poliţiei prin 112 că a fost agresată de soţ.

Potrivit cercetărilor, femeia a reclamat situaţia luni după-amiază, în urma consultării cu membrii familiei, deşi incidentul se petrecuse duminică seara.

Ancheta a stabilit că femeia de 70 de ani locuieşte cu soţul în vârstă de 74 de ani în Dorneşti, cei doi fiind căsătoriţi de 50 de ani. Duminică, în jurul orei 18:30, aflându-se la domiciliu, femeia a avut un conflict spontan cu soţul, motivat de faptul „că nu l-a servit cu mâncarea la timp”, împrejurare în care soţul „a prins-o pe soţia sa şi a împins-o la sol, aceasta suferind leziuni minore la nivelul şoldului drept”. Femeia nu a necesitat îngrijiri medicale în urma leziunilor suferite şi nici nu a informat iniţial poliţia; dar luni, după ce s-a consultat cu familia, a apelat 112 şi a sesizat cele întâmplate.

Poliţiştii au procedat la aplicarea formularului de evaluare a riscului, iar rezultatul a ieşit pozitiv în sensul existenţei unui risc asupra persoanei vătămate; însă femeia s-a opus emiterii unui ordin de protecţie provizoriu.

Femeia a retras plângerea formulată împotriva soţului ei, precizând că nu are pretenţii de natură penală.

În acest caz se fac cercetări pentru „violenţă în familie”. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI