Şcoala primară din satul Corlata va fi reabilitată şi modernizată

 Primăria şi Consiliul Local Berchişeşti au transmis că s-a aprobat recent pentru finanţare „un obiectiv de investiţii fundamental pentru educaţia copiilor din comună” – reabilitarea şi modernizarea Şcolii Primare Corlata.

Potrivit informaţiilor puse la dispoziţie de primarul Violeta Ţăran, această unitate şcolară este cea mai veche din comuna Berchişeşti, fiind inaugurată încă din anul 1900. Era construită din lemn şi cărămidă şi de multă vreme nu mai corespundea cerinţelor de siguranţă pentru desfăşurarea orelor de curs.

Potrivit Violetei Ţăran, investiţia presupune modernizarea tuturor sălilor de clasă, atât ale şcolii, cât şi ale grădiniţei aferente, acestea urmând să fie dotate cu mobilier şi cu tot instrumentarul necesar practicării unui învăţământ modern, de calitate.

„După cum v-am obişnuit, comuna noastră are un viitor promiţător, investiţiile în educaţie fiind primordiale pentru administraţia publică locală.

Sunt încrezătoare că noua şcoală din Corlata, de care aveam mare nevoie, va fi funcţională în cel mai scurt timp posibil, astfel încât copiii din satul de care marele nostru actor Florin Piersic este atât de legat să se poată bucura de condiţii moderne şi eficiente de învăţare.

Mulţumesc finanţatorului, colegilor din Primăria Berchişeşti şi Consiliul Local, precum şi tuturor celor care au contribuit la conturarea acestui nou obiectiv investiţional de mare importanţă pentru comuna Berchişeşti” a declarat primarul Violeta Ţăran. (D.L.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI