„Nicio zi fără cultură”

Alte manifestări dedicate memoriei lui Ciprian Porumbescu

> Vineri, concert extraordinar la Teatrul „Matei Vişniec”

La Timişoara a fost vernisată expoziţia „Ciprian Porumbescu – 170. O viaţă, o epocă un ideal”, care va putea fi vizitată până la data de 31 august a.c. la Muzeul Naţional al Banatului. La vernisaj (foto) au participat Niculai Barbă, vicepreşedinte al CJ Suceava, şi Constantin-Emil Ursu, directorul Muzeului Naţional al Bucovinei.

Vineri, 12 mai a.c., „concert simfonic extraordinar, suceveni pentru suceveni”, la Teatrul Municipal „Matei Vişniec”, cu începere de la ora 18:00, a mai anunţat Consiliul Judeţean Suceava, evenimentul fiind organizat de administraţia judeţeană, prin intermediul Centrului Cultural „Bucovina”, sub motto-ul „Nicio zi fără cultură”. Intrarea se va efectua pe bază de invitaţii, în limita locurilor disponibile (relaţii la Centrul Cultural „Bucovina”, tel. +40744 605 533, e-mail: contact@centrulculturalbucovina.ro).

Concertul va fi dirijat de violonistul şi dirijorul Alexandru Ianoş, prezentat ca fiind „unul din cei mai cunoscuţi dirijori români din Europa, având o vastă experienţă, participări la festivaluri internaţionale şi recitaluri şi turnee alături de orchestre de prestigiu din Europa”.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI