Ion Lungu speră că ştrandul Iţcani va fi inaugurat la 1 mai

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunţat, miercuri, că urma să aibă în cursul zilei un comandament la ştrandul Iţcani cu constructorul, spunând că îşi doreşte ca această investiţie să fie dată în folosinţă începând cu data de 1 mai.

El a arătat că a discutat cu constructorul şi că toate dotările sunt aduse, sunt depozitate acolo, astfel că îşi doreşte ca în jurul datei de 1 mai ştrandul să fie dat în folosinţă.

„Sper ca săptămâna viitoare firma constructoare să facă probele de etanşeitate pentru că până acum nu a fost posibil pentru că nu avea unde să se scurgă apa. Acum avem canalizarea funcţională. În funcţie de asta vom lua avizul de la DSP. Îmi doresc şi îmi propun ca la data de 1 mai să-l putem deschide” a spus Ion Lungu.

Lucrările la ştrandul din Iţcani au fost finalizate anul trecut, dar din cauză că nu erau finalizate lucrările de canalizare în zonă nu s-au putut efectua probe şi recepţia lucrărilor, fiind amânată punerea în folosinţă. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI