Handbal masculin, juniori II

Formaţiile sucevene victorioase la scor

CSU Suceava domină autoritar Grupa Valoare 1 a Campionatului Naţional de handbal masculin pentru juniori II.

Echipa pregătită de Ioan Tcaciuc a reuşit o nouă victorie, după ce s-a impus pe teren propriu, în faţa celor de la HC Buzău, cu scorul de 42-21 (24-10), la finalul unui meci, în care, cu zece goluri, Teodor Ilucă a fost cel mai bun marcator din tabăra universitarilor.

Victorioşi din această etapă au ieşit şi juniorii de la LPS Suceava, pregătiţi de Răzvan Bernicu, care au câştigat pe terenul celor de la CSM Focşani, cu scorul de 35-27 (15-14), la finalul unui meci în care Eduard Rusu a fost cel mai bun marcator al formaţiei sucevene, cu zece goluri.

Clasament: 1. CSU Suceava 12p, 2. LPS Vaslui 8p, 3. HC Buzau 7p, 4. LPS Suceava 4p, 5. Tricolorul Breaza 3p. 6. CSM Focsani 2p.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI