Ministerul Dezvoltării a alocat peste 14 milioane de lei pentru infrastructura comunelor Vereşti şi Hănţeşti

Cseke Attila, ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, a semnat 41 de noi contracte de finanţare prin Programul Naţional de Investiţii „Anghel Saligny”, în valoare totală de 530.784.947,50 de lei.

Dintre acestea, două sunt pentru localităţi din judeţul Suceava, respectiv pentru Vereşti şi Hănţeşti.

Contractele semnate vizează reabilitarea şi modernizarea infrastructurii rutiere, înfiinţarea şi extinderea sistemelor de alimentare cu apă, a reţelelor de canalizare şi a staţiilor de epurare, precum şi modernizarea unor poduri, podeţe şi piste de biciclete.

Cu aceste proiecte, numărul contractelor semnate, până în prezent, în cadrul Programului Naţional de Investiţii „Anghel Saligny”, se ridică la 745, în valoare totală de 7.899.242.067,46 de lei.

În comuna Vereşti urmează să fie efectuate lucrări de modernizare ale unor drumuri de interes local, cu 6,6 milioane de euro.

Pentru comuna Hănţeşti se alocă 7,9 milioane de lei pentru extinderea reţelei de alimentare cu apă şi a celei de apă uzată. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI