Viceprimarul Lucian Harşovschi:

Nu am nicio rudă şi niciun grad de afinitate cu nimeni din Primăria Municipiului Suceava

Viceprimarul Sucevei Lucian Harşovschi a declarat, miercuri, că nu are nicio rudă şi niciun afin angajat în cadrul Primăriei Municipiului Suceava, după ce în spaţiul public au apărut informaţii legate de faptul că un şef de serviciu din cadrul Primăriei Suceava este cumnatul său.

„Sunt viceprimarul municipiului Suceava şi mi se pare normal să răspund sucevenilor asupra unor aspecte din spaţiul public. Fac acest lucru cu plăcere, pentru că sunt o persoană sinceră, deschisă şi transparentă. Mi se pare acest lucru normal când sunt lucruri care ţin de administraţia locală, care nu ţin de viaţa privată sau de familiile unora sau altora. Chiar dacă ocupăm şi funcţii publice, avem şi o viaţă privată, iar la un moment dat tot familia e cea mai importantă” a spus viceprimarul când a fost întrebat dacă sunt cumnaţi sau cumetri angajaţi în Primăria Suceava.

El a spus că a văzut şi el în spaţiul public fel de fel de acuze ale unora „care intră cu bocancii în viaţa oamenilor”.

„Nu ştiu ce doresc. Vor să-şi facă campanie, caută să se agaţe de unii ca să-şi facă imagine sau poate au văzut şi ei sondajul de opinie şi asta ar fi cauza” a spus viceprimarul.

El a arătat că „este sancţionabil” faptul că aceste persoane răspândesc informaţii false în domeniul public.

Lucian Harşovschi a spus că, pentru că au fost implicate şi alte persoane care până la urmă nu au nicio treabă cu faptul că lucrează în Primăria Suceava şi nu sunt persoane publice, a răspuns acestei întrebări.

„Nu am nicio rudă în Primăria Municipiului Suceava. Acest lucru să fie clar. Nu am nicio rudă, nu am niciun grad de rudenie cu nimeni din Primăria Municipiului Suceava” a spus Lucian Harşovschi.

El a arătat că aceste informaţii false au fost distribuite după ce s-a făcut o legătură cu un nume, „dar e doar coincidenţă de prenume”.

„Întrebarea e dacă e o persoană cumnat cu mine. Eu am doi cumnaţi, pe unul îl cheamă Marius, dar niciunul dintre ei nu lucrează în Primăria Municipiului Suceava şi nici în domeniul public. Nu am rude şi afini în Primăria Municipiului Suceava” a reiterat Lucian Harşovschi.

Viceprimarul a menţionat că în primărie angajările se fac de persoanele responsabile cu resursa umană în urma unor concursuri.

„Nu am nicio rudă şi niciun grad de afinitate cu nimeni din Primăria Municipiului Suceava. Când se vehiculează informaţii false în domeniul public e deja prea mult. Ţine de cei şapte ani de acasă, de decenţă şi de faptul că avem cu toţii o viaţă privată” a concluzionat Lucian Harşovschi. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI