Preţul roţii panoramice care va fi instalată de municipalitatea suceveană a crescut

> Acesta este de circa 7 milioane de lei

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a declarat, miercuri, că în proiectul de buget pentru anul 2023 este prevăzută o sumă de circa 7 milioane de lei pentru roata panoramică care va fi amplasată pe platoul Cetăţii de Scaun.

„Roata panoramică am bugetat-o cu 7 milioane. Ultima ofertă a roţii panoramice de la producător, din luna ianuarie 2023, este de 1,2 milioane de euro” a spus primarul.

El a menţionat că nu crede că investiţia va fi funcţională în acest an.

„Noi o prindem să o facem anul acesta, dar, după ce o licitezi, până la o comandă durează 10 luni până o furnizează. Nu o face nimeni la faţa locului” a explicat Ion Lungu.

Anul trecut, pentru roata panoramică s-au prevăzut 6,2 milioane de lei.

Primarul Ion Lungu a declarat că nu renunţă la montarea roţii panoramice care va deveni un nou punct de atracţie şi care face parte dintr-un plan mai larg care include amenajarea parcului Şipote, unde va fi montat şi un funicular cu care turiştii vor putea ajunge de la baza versantului pe platoul Cetăţii de Scaun. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: