Licitaţia pentru proiectul „Aqua park”de la Suceava a fost câştigată de o firmă din Oradea

> Valoarea ofertei este de 2,8 milioane de lei fără TVA, obiectivul trebuind a fi realizat pe o suprafaţă de 3,5 ha > Finanţarea nerambursabilă urmează a fi atrasă prin ADR Nord-Est Piatra Neamţ, în cadrul POR 2021-2027

Licitaţia pentru serviciile de elaborare a documentaţiei tehnico-economice în vederea obţinerii finanţării nerambursabile pentru proiectul „Aqua park”, realizabil în cadrul complexului sportiv al municipiului Suceava a fost adjudecată, a anunţat ieri, într-o conferinţă de presă, primarul Ion Lungu.

Potrivit edilului-şef, au fost depuse patru oferte, declarată câştigătoare fiind cea cu punctajul maxim, respectiv cu 100 puncte, a societăţii comerciale Poliart Oradea. Valoarea ofertei este de 2,8 milioane de lei fără TVA, aqua park-ul urmând a fi realizat pe o suprafaţă de 3,5 hectare.

Obiectivul de investiţii va avea o clădire principală care va cuprinde un ansamblu de bazine; piscine acoperite; tobogane pe categorii de vârstă; grupuri sanitare; spaţii comerciale; birouri şi spaţii administrative. Acestora li se vor adăuga vestiare şi case de bilete, un ansamblu wellness&SPA şi un punct de prim-ajutor. Toate acestea pe o suprafaţă de 10.000 de metri pătraţi, pe diferenţa de 25.000 de metri pătraţi urmând a fi amenajate piscine exterioare, dintre care una cu valuri şi cu jacuzzi; tobogane exterioare independente; o plajă exterioară; o bază de observare pentru salvamar; o fântână arteziană; duşuri; grupuri sanitare; spaţii tehnice; locuri de parcare.

„Perioada contactului este de 36 luni, reprezentând realizarea documentaţiei, plus asistenţa de depunere de proiect pe fonduri europene. Vom depune proiectul pentru finanţare la ADR Nord-Est Piatra Neamţ, pe Programul Operaţional Regional 2021-2027” a declarat primarul Ion Lungu.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI