Performanţe de excepţie pentru înotătorii din Fălticeni

> Aissia Claudia Prisecariu a primit premiul pentru cea mai bună performanţă la întrecerile Concursului Ţărilor Central Europene la înot de la Praga

România a participat cu o delegaţie formată din 20 de sportivi şi 6 antrenori la Concursul Ţărilor Central Europene la înot, găzduit de capitala Cehiei, Praga. Din lotul României pentru această competiţie au făcut parte şi patru sportivi de la clubul „Nada Florilor” din Fălticeni, Aissia Prisecariu, Daria Silişteanu, Alecsia Tenciu şi David Zarojanu, însoţiţi de antrenorul Andrei Pinticanu. Înotătorii fălticeneni s-au remarcat în mod deosebit, contribuind la clasarea României pe locul secund în ierarhia pe echipe.

Aissia Prisecariu a făcut din nou un concurs de excepţie, a cucerit trei medalii de aur în probele de 100 metri spate, 200 metri spate, ştafetă 4×100 metri mixt feminin şi una de argint, cu ştafeta de 4×100 metri combinat, fiind desemnată de organizatori cea mai bună sportivă a concursului.

Daria Silişteanu şi-a completat palmaresul cu trei medalii de argint, în probele de 100 metri spate, 200 metri spate şi ştafetă 4×100 metri liber feminin, Alecsia Tenciu a luat aurul cu ştafeta de 4×100 metri mixt feminin şi argintul în proba de 200 metri bras, în vreme ce David Zarojanu a urcat pe treapta a doua de premiere cu ştafeta 4×200 metri liber masculin.

Cea mai mare recunoaştere a fost obţinută de fălticeneanca Aissia Claudia Prisecariu, care a primit premiul pentru cea mai bună performanţă la întrecerile Concursului Ţărilor Central Europene la înot de la Praga, conform tabelei de punctaj FINA (Federaţia Internaţională de Nataţie).

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI