Ana Macovei a fost aleasă preşedinte al USR Rădăuţi

> Ea a intrat în partid în 2021 şi îşi propune construirea temeliei viitorului tinerilor în România şi oprirea exodului forţei de muncă în străinătate

Filiala municipală USR Rădăuţi şi-a ales, sâmbătă, membrii care vor conduce filiala timp de un an, a anunţat Biroul local al USR Rădăuţi.

Potrivit sursei citate, preşedinte al filialei a fost aleasă Ana Macovei. Ea va fi secondată de doi vicepreşedinţi: Florin Tiperciuc şi Ioan-Dorin Hâj.

Ana Macovei are 49 de ani; este economist şi inginer IT.

Ea a intrat în echipa USR în anul 2021, nemaifiind până atunci membră a vreunui partid politic.

USR Rădăuţi arată că ea are o vastă experienţă profesională, atât ca antreprenor cât şi ca angajat inginer IT şi contabil.

Biroul local al USR Rădăuţi este consideră că Ana Macovei,  cu determinare şi ambiţia care o caracterizează, va contribui la închegarea unei echipe puternice de profesionişti care va aduce în politica locală ceea ce îşi doresc de peste 30 de ani rădăuţenii: profesionalism, onestitate, transparenţă şi calitate în administrarea banului public.

„Un proiect de suflet pe care îl consider prioritatea zero în politica românească este construirea «cărămidă cu cărămidă» a temeliei viitorului tinerilor în România, oprirea exodului forţei de muncă în afara ţării şi sprijinirea tinerilor plecaţi departe de familiile lor în accesarea de fonduri europene şi sprijin local pentru a-şi întemeia mici afaceri, care să le permită un trai decent acasă” a declarat Ana Macovei. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariul dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: