Un sucevean şi-a acoperit numărul din faţă al maşinii pentru a nu fi identificat când aruncă ilegal deşeuri

> El a fost depistat de autorităţi după numărul din spate…

 Un sucevean a încercat să-şi acopere numărul maşinii pentru a nu fi identificat că a aruncat deşeuri din construcţii în mod ilegal, dar a fost identificat după plăcuţa din spate.

Viceprimarul Lucian Harşovschi a transmis pe canalul său de socializare că a fost depistat un sucevean care a încercat să fie „mafiot” şi să ascundă numărul din faţă al maşinii (dar pe cel din spate nu).

„Operaţiunea a eşuat, avem „ochi” peste tot. Proprietarul va fi aşteptat, cu drag, să fie felicitat de colegii mei şi recompensat cu un proces-verbal” a transmis viceprimarul.

El a arătat că asemenea situaţii nu trebuie să se mai repete.

„Curăţenia oraşului este o responsabilitate comună, a administraţiei şi a cetăţenilor deopotrivă” a menţionat Lucian Harşovschi. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: