Traian Andronachi, candidatul PSD pentru Primăria Rădăuţi:

Îmi propun să fac un oraş care să-şi evidenţieze trecutul (…) conjugat cu modernismul vremurilor pe care le trăim

Preşedintele executiv al PSD Rădăuţi, Traian Andronachi, candidat pentru funcţia de primar al municipiului, a transmis câteva dintre gândurile pe care le are pentru oraşul.

El a spus că, după anunţarea candidaturii sale la funcţia de primar, este normal să transmită rădăuţenilor câteva cuvinte, dar nu ca o promisiune de politician, ci ca un angajament-manifest al unui om care îşi depune în faţa locuitorilor, odată cu cuvântul lui şi onoarea.

„Din start vă asigur că nu mă voi transforma într-un culegător de voturi, folosite ulterior pe post de maculatură. Voi fi culegătorul doleanţelor, al sugestiilor, al ideilor pozitive, al dorinţelor fiecărui cetăţean, indiferent că m-a votat sau nu. Nu-mi propun să fac din Rădăuţi o localitate ca în Austria sau Germania, pentru că nu voi putea, ci doar un oraş care să-şi evidenţieze trecutul, specificul, valorile umane, istorice, culturale, dobândite în veacuri, toate acestea conjugate cu modernismul vremurilor pe care le trăim” a declarat Traian Andronachi.

El a precizat că doreşte să conserve valorile într-o „manieră evoluţionistă”, acesta fiind şi sloganul său.

„Ca şi voi, vreau să trăiesc într-un oraş în care să te bucuri de bunăstare, de educaţie, de cultură, de sport, de servicii medicale de top, într-o urbe în care cetăţeanul  să fie adevăratul reprezentant  în Consiliul Local. Mă voi ambiţiona să trăim cu toţi într-un oraş în care să-ţi tihnească, indiferent dacă mergi pe jos, cu căruciorul, cu copiii sau cu maşina, în care să te poţi plimba noaptea în siguranţă, să fim toţi parte a unei comunităţi în care să nu-ti fie frică iarna că centrala oraşului va crăpa sau că asfaltul trebuie turnat de două ori în acelaşi an pe o stradă” a adăugat preşedintele executiv al PSD Rădăuţi.

Traian Andronachi a subliniat că îşi doreşte ca primarul să nu fie politician, să nu devină subordonatul preşedintelui Consiliului Judeţean, să nu vă irosească așteptările cu vendete şi „exorcizări”, ci cu adevărat să facă ceva  pentru cetățenii oraşului, „ceva care să se vadă, să se simtă, să ne facă să spunem cu mândrie că suntem rădăuţeni”.

„Până  la viitoarele alegeri mai sunt doi ani, vreme îndelungată să cugetaţi, să chibzuiţi, să gândiţi, să vă conturaţi o idee despre cine sunt, ce pot şi ce au demonstrat până acum candidaţii care evoluează sau care vor evolua în faţa dumneavoastră” a mai arătat Traian Andronachi  în mesajul său. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI