Alegeri inteligente pentru o casă nouă

Sursa: https://unsplash.com/@ckdesign

O casa nouă făcută de la zero aduce cu ea și o mulțime de alegeri și probleme privind modelul perfect, culorile potrivite și chiar materialele ce se folosesc în crearea ferestrelor, ușilor și a mobilierului mult dorit. Deși există o mulțime de materiale în vogă pe piațăîn acest moment, cea mai înțeleaptă decizie pe care o poți face atunci când îți construiești o casa, este să apelezi la produse dintâmplărie de lemn stratificat.

Lemnul stratificat are o mulțime de beneficii pentru cei ce aleg să utilizeze acest material atât pentru mobila, cât și pentru uși, ferestre, obloane și decorații de interior.Ofertele de astfel de produse pot fi purtătoare de promoţii şi discounturi care să le facă atrăgătoare şi din punct de vedere financiar și după realizarea lucrărilor,în timp ce stai într-o casă atât de frumos mobilată, poți folosi cod promo betano pentru a te distra cu sportul tău preferat.

Dar, iată, în cele ce urmează, care sunt avantajele utilizării lemnului stratificat.

Rezistenta sporita în orice condiții

Poți sa îți iei gândul de la amintirile neplăcute, când trebuia sa renunți la un obiect de mobilier din cauza curburilor și uzurii datorate trecerii anilor. Lemnul stratificat are ca scop principal rezistenta împotriva eventualelor curburi ce apar în momentul în care lăsăm obiecte grele foarte mult timp pe un raft, precum cărțileîntr-o biblioteca.

Felul în care este construit nu permite deformarea. Acesta este compus din trei straturi de lemn unite cu ajutorul unui adeziv extrem de rezistent, procedeu care anulează curburile. Rezultatul va fi o suprafață perfect dreapta și netedă care rezistă și foarte bine în timp.

Daca trăiești sau ai o casă de vacanţă într-o zonă cu temperaturi mai puțin blânde, lemnul stratificat este materialul ideal pentru tine. Casa ta va face faţă cu brio atât caniculei, cât și zilelor extreme cu zăpadă și îngheț.

Aspectul este întotdeauna uimitor

Deși este foarte important să alegem materialele în funcție de durabilitatea lor și siguranța pe care ne-o oferă, aspectul ușilor, a ferestrelor și a mobilierului va fi întotdeauna un factor decizional.

Din lemn stratificat se pot confecționa obiecte spectaculoase, ce emană un aer de eleganţă și rafinament. În plus, acest material este foarte versatil și oferă nenumărate posibilități de personalizare, fiind alegerea ideală pentru cei care doresc un design unic și interesant.

Pentru realizarea lemnului stratificat se folosesc atât esențe clasice, precum stejarul, molidul, pinul, laricele, frasinul, cât și esențe ceva mai exotice pentru persoanele cu gusturi ieşite din tipare, precum meranti, eucalipt, sapele s.a.

Diversitate în materie de obiecte de mobilier

Lemnul stratificat nu este folosit doar în crearea celor mai rezistente și interesante modele de mobilă. Din acest material se pot confecționa o mulțime de obiecte ce joaca un rol important în siguranța și confortul unei case.

Acesta este folosit și la confecționareaușilor și ferestrelor, fiind rezistent la condițiile vitrege de mediu, păstrându-și forma, aspectul și rezistența.

Altfel spus, tâmplărie lemn stratificat este cea mai inteligenta alegere pe care o poți face în momentul în care începi un nou proiect pentru casa ta. Deși există o mulțime de materiale la moda, alege-l pe cel care îți garantează un design elegant și îți oferă posibilitatea de a crea obiectele de mobilier la care ai visat, dar și rezistenţa împotriva uzurii pe o perioadă îndelungată de timp.

În concluzie, dacă îți renovezi casa sau construiești de la zero una nouă, fii inteligent și alege lemnul stratificat!

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: