La proba scrisă a examenului de titularizare

152 de contestaţii depuse de candidaţii nemulţumiţi de nota obţinută

> Cele mai multe s-au înregistrat la limba şi literatura română

 Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ) Suceava a informat că au fost înregistrate 152 de contestaţii după publicarea rezultatelor iniţiale la proba scrisă din cadrul examenului de titularizare în învăţământul preuniversitar.

Sursa citată a precizat că cele mai multe contestaţii s-au înregistrat la disciplina limba şi literatura română – 25, la disciplina educaţie fizică şi sport – 23, la limba şi literatura română şi matematică, elemente de pedagogie şcolară, metodica predării limbii şi literaturii române/comunicării în limba română, metodica predării matematicii şi explorării mediului în învăţământul primar – 19 contestaţii, limba şi literatura română, pedagogia preşcolară şi metodica desfăşurării activităţilor instructiv-educative în grădiniţa de copii – 15, la disciplina matematică – 11, limba şi literatura engleză – 9 contestaţii, istorie – 8, urmând câte 5 contestaţii la disciplinele biologie, geografie, câte 4 contestaţii la disciplinele Limba şi literatura franceză şi, respectiv, religie ortodoxă etc.

Rezultatele finale vor fi afişate în data de 27 iulie.

Repartizarea candidaţilor pe posturile didactice de predare vacante publicate pentru angajare pe perioadă nedeterminată, în ordinea descrescătoare a notelor obţinute la proba scrisă, se realizează în şedinţele de repartizare organizate de ISJ Suceava în zilele de 29 iulie şi 1 august.

Pentru angajarea pe perioadă nedeterminată (titularizare), candidaţii trebuie să obţină la proba scrisă minim nota 7, iar pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire), minim nota 5. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: