Din cauza vitezei

Şeful Serviciului Permise Suceava a rămas fără permis

Şeful Serviciului de Înmatriculări şi Permise Auto Suceava, Adrian Vasile Hlaghi, a rămas fără permis, care i-a fost suspendat temporar pentru că a depăşit cu peste 50 de km/h limita admisă.

Comisarul de poliţie Vasile Adrian Hlaghi a recunoscut că a fost oprit de poliţie în judeţul Bacău pentru că nu a respectat regimul de viteză.

El a spus că era noapte şi că a fost depistat circulând cu 101 km/h, fiind sancţionat contravenţional şi cu reţinerea permisului de conducere pentru 90 de zile.

Totodată, Hlaghi a primit dovadă înlocuitoare a permisului pentru 15 zile, urmând ca să se decidă dacă va contesta măsura în instanţă. (N.B.) 

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI