În ultima săptămână

Peste 100 de persoane din Ucraina au fost reţinute la graniţa cu UE şi Moldova, pentru tentativă de trecere ilegală a frontierei

Peste 100 de persoane au fost reţinute în ultimele 7 zile de grănicerii ucraineni la frontiera de vest a Ucrainei, pentru tentativă de trecere ilegală a frontierei.

Potrivit Serviciului de Frontieră de Vest din Ucraina, în ultimele 7 zile, aproximativ 500.000 de persoane şi aproape 130.000 de vehicule au trecut prin graniţele de vest ale Ucrainei cu UE şi Moldova.

Sursa citată arată că peste 100 de persoane au fost reţinute pentru tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat în zona de responsabilitate a Administraţiei Regionale Vest.

Dintre acestea, 64 au încercat să treacă ilegal frontiera prin punctele de control folosind documente false sau care nu dau dreptul de trecere a frontierei, cazurile fiind transferate pentru cercetare poliţiei naţionale.

Alte 38 de persoane au încercat să ajungă în străinătate ocolind punctele de trecere desemnate.

Totodată, în aceeaşi perioadă, poliţiştii de frontieră ucraineni de la frontiera de vest au depistat şi 500 de grame de amfetamină, au oprit transferul peste frontieră a circa 16.000 de pachete de ţigări. De asemenea au depistat o puşcă automată de calibrul 5,45 mm şi 120 de cartuşe. (N.B.)

Etichete:

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI