Handbal masculin

Golgheterul Claudiu Lăzurcă a revenit acasă!

Clubul Universitar din Suceava a reuşit să-l aducă acasă în aceste zile pe Claudiu Lăzurcă, golgheterul eşalonului secund al handbalului românesc. Sportivul crescut la LPS Suceava a fost cel mai bun junior din România doi ani la rând şi a evoluat în ultima perioadă la Magnum Botoşani.

„Am reuşit ca şi Claudiu Lăzurcă să devină jucătorul nostru. Sportivul, care a jucat în ultima perioadă la Botoşani, a revenit acolo de unde a plecat, el fiind crescut de Răzvan Bernicu şi apoi de Florin Ciubotariu, cărora le mulţumim.

Clubul nostru a gândit un program de perspectivă în care generaţiile care acum au câştigat campionatele naţionale de juniori să poată să fie bază pentru o echipă de Liga Zimbrilor. Avem o echipă de juniori II, acum juniori I, care a fost campioană naţională şi care a promovat jucători în primul eşalon valoric, precum Stanciuc, Zariţchi sau Urda. Ei vor constitui scheletul formaţiei de prim eşalon valoric.

Noi am anticipat un pic ce va fi şi suntem pregătiţi pentru acest lucru, mai ales că se pliază pe construcţia sălii polivalente din Suceava, pe care o aşteptăm cu nerăbdare.

Ne-am despărţit de Valentin Anton, care şi-a manifestat dorinţa de a pleca, şi l-am «repatriat» pe Claudiu Lăzurcă. Nu este acelaşi post în teren, dar ca valoare lotul nostru a crescut.

Sezonul viitor începe cu un meci capital, cel cu Poli Timişoara, o victorie asigurând, oarecum, liniştea echipei CSU din Suceava în condiţiile meciurilor de baraj.

Pentru noi este esenţial să ne menţinem la nivelul de susţinere oferit de Primăria Suceava şi Consiliul Local şi Universitatea din Suceava, cărora le mulţumim pentru sprijinul acordat şi sperăm ca şi în viitor lucrurile să fie la fel de bune”, a declarat antrenorul principal al CSU din Suceava, profesorul Petru Ghervan.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI